DÖK munkájáról

2018/2019-es tanév első félévének DÖK munkájáról

 


Szeptemberben megtörtént az osztályképviselők, valamint a DÖK elnök megválasztása. A diákelnök Szakály Sarolta Réka 8.b osztályos tanuló lett.

 

Megválasztott DÖK-képviselők:
5.a: Szloboda Márk, Szakos Emma, Bartovics Panna

5.b: Takács Zoé Anna, Bolló Máté Péter

5.c: Jakocska Emília, Kabai Kiara

6.a: Orosz Bianka Panna, Pozsa Panka

6.b: Rézműves János, Réti Dorina Dalma

6.c: Dálnoki-Kovács Anna, Makoldi Emese Anna, Törökéri Dorka

7.a: Erdei Dávid Károly, Filó Viktória

7.b: Kenéz Márton,

7.c: Fincziczki Anasztázia, Szabó Adrienn

8.a: Juhász Sára, Bartovics Dániel

8.b: Szakály Sarolta, Veres Luca, Horváth Lilla


Október 26-án a DÖK és az angol munkaközösség közös megrendezésében került sor a Halloween diszkóra, a töklámpáskészítő-versenyre, a jelmezversenyre és a tombolahúzásra.

Nagyon nagy létszámban vettek részt a gyerekek, a szórakoztató programokban, láthatóan mindenki jól érezte magát. A figyelmes szervezésnek és előkészületeknek köszönhetően, a DÖK kasszája 128 377 Ft-tal gazdagodott.

A rendezvény tanári segítői: Csepely Ivett, Dusikné Nagy Katalin, Hidasi Lajosné, Kerekes Sándor, Kovács Zsolt, Losoncziné Müller Katalin, Majercsákné Kemecsei Zsuzsanna, Makoldiné Fekete Anna, Papp Lászlóné, Kövérné Zajácz Ida.


November hónaptól a „Sulizsák” elnevezésű programban, ahol a kiírás szerint a gyermekek használt ruháikat, cipőiket adományozhatták az iskolának. A több tonna ruha szállítását, mérlegelését, 2019. január 14-től kezdte meg a gyűjtést szervező cég. A végeredményről majd később kapunk tájékoztatást.

 

December 7-én rendeztük meg a Mikulás diszkót, hasonló keretek között lebonyolítva, mint a megelőző Halloween diszkó. A megszokott programelemeken felül egy „Mikulás-öltöztető verseny” volt megszervezve, amiben sajnos nem minden osztály vett részt, viszont akik versenyeztek, Ők jól érezték magukat és természetesen jutalomban részesültek.

A Mikulás diszkó jó bevételén felbuzdulva, igyekeztünk a büfé kínálatát is frissíteni, bővíteni illetve a tombola nyeremények és egyéb jutalmak értékét és mértékét is növelni, aminek az lett a következménye, hogy ezen a rendezvényen jóval szerényebb lett a profit (29 265 Ft), viszont a gyerekek több és értékesebb ajándékot és nyereményt vihettek haza. Bár ehhez az is hozzájárult, hogy nagyjából fele annyi volt a belépőt vásárló gyerekek száma.

A rendezvény tanári segítői: Csepely Ivett, Csócsics Lajos, Kerekes Sándor, Magyar András, Makoldiné Fekete Anna, Mudri Ágnes, Siha Ferenc.

 

Jelenleg készülünk az alsós és a felsős farsangra és várjuk a ruhagyűjtési akció végeredményét, ami, a várakozásink szerint több százezer Forinttal meg fogja növelni a DÖK vagyonát.

 

Tokaj, 2019. 01. 16.                                                                          Dóka Krisztián

                                                                                                    DÖK segítő pedagógus